Accesorii pentru baie

Accesoriile de baie nu sunt cele mai importante elemente din baie, dar au un rol important pentru ca va face organizarea in baie mai simpla si functionala. Pe langa faptul ca ofera solutii practice pentru depozitarea periutelor, prosoapelor, hartiei igenice, sapunului, joaca si un rol principal in decor si estetica. Frumusetea camerei consta in detalii si accesoriile de baie sunt cele care completeaza identitatea vizuala si stilul. Este foarte important ca accesoriile de baie sa fie realizate din materiale de calitate, astfel incat sa fie rezistente la mediul umed din baie si sa ofere astfel o viata indelungata.

Suporturi si carlige pentru prosoape

Suporturile pentru prosoape ne ajuta sa pastram lucrurile din baie ingrijite si curate. Acestea pot fi agatate pe perete, pe usa, lateralul unui dulap sau pe verticala. Barele pentru prosoape vin in diferite forme si dimensiuni si pot fi realizate din diferite materiale precum metal, lemn sau plastic. In gama de agatatoare baie ai la dispozitie o multime de modele de cuiere care te vor ajuta sa utilizezi in mod efficient spatiul din baie. Poti alege agatatoare, cuiere, carlige de diverse dimeniuni si culori. In ceea ce priveste materialul din care sunt confectionate poti opta pentru agatatoare si carlige din alama, otel sau ABS.

Suporturi pentru hartie igienica

Suportul pentru hartie igienica este unul dintre cele mai de baza articole din baie. Serveste pentru a pastra hartia igienica intr-un loc accesibil, astfel incat sa fie mereu disponibila. Suporturile pentru hartie igienica vin intr-o varietate de forme si materiale, de la modele simple din plastic pana la suporturi confectionate din alama sau otel inoxidabil. Exista si variante care se monteaza pe perete sau care stau pe podea.

Perie wc

Peria pentru curatarea WC-ului este un obiect necesar pentru a mentine igiena corespunzatoare in toaleta. Pentru curatarea si indepartarea impuritatilor. Periile de toaleta vin in diferite forme si materiale, iar unele modele au un suport care serveste pentru a tine peria la indemana, dar ferita de vedere in baie.

Asigura-te ca vasul de toaleta este in totdeauna curat cu ajutorul unei perii de WC practice si usor de folosit. Diplon te ajuta sa gasesti produsul potrivit pentru o gama  variata de perii de WC si suporturi din care poti alege. La noi gasesti diferite modele de la perii simple pana la perii de Wc cu montare pe perete.

Dozatoare de sapun

Dozatoarele pentru sapun sunt un alt element necesar in baie. Sunt folosite pentru a distribui sapun lichid pentru spalarea mainilor. Dozatoarele de sapun pot fi cu senzor sau manuale si pot fi montate pe perete sau de sine statatoare pe chiuveta. Exista diferite dimensiuni si forme ale dozatoarelor de sapun, precum si materialele din care sunt realizate.