Politica Retur si Anulare

1. Returnarea Produselor

1.1. Termenul de Returnare

Clientul are dreptul sa returneze produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare.

Conditii de Returnare

  • Starea Produsului: Produsele trebuie sa fie in starea initiala, nedeteriorate si sa fie insotite de toate accesoriile si ambalajele originale.
  • Sigilii si Etichete:Toate produsele trebuie sa aiba etichetele originale si sigiliile intacte. Orice produs care prezinta semne de utilizare sau deteriorari nu va fi acceptat pentru returnare.
  • Documentatie: Returnarea trebuie sa fie insotita de factura fiscala sau de chitanta de plata.

1.3. Procedura de Returnare

  1. Notificare: Clientul trebuie sa notifice magazinul online in scris (prin e-mail, la adresele puse la dispozitie in site) despre intentia sa de a returna produsul.
  2. Aprobare: Dupa primirea notificarii, magazinul va verifica conformitatea produsului si va aproba sau va refuza returnarea.
  3. Costuri Transport: In cazul in care transportul a fost gratuit, returul va fi, de asemenea, gratuit. In cazul in care transportul a fost platit de catre client, costurile de retur vor fi suportate de catre client si pot sa difere fata de costul initial.

Transportul se va face doar prin intermediul firmelor de curierat agreate de catre magazin.

1.4. Rambursarea Sumelor

In cazul in care produsul returnat este conform cu conditiile mentionate mai sus, magazinul se va obliga sa returneze suma achitata de client in termen de 14 zile de la data la care coletul a fost expediat inapoi catre client

2.2. Rambursarea Sumelor

In cazul in care comanda a fost deja platita, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la data anularii comenzii.

Suma va fi rambursata intr-un cont bancar furnizat de catre client.